Ti smaker jeg forbinder med barndom:
- røkt, kokt torsk, med eggesmør
- mammas seigryte uten alt for mye smak
- kanelsnurrer
- ferske rundstykker med jordbær og sukker på
- napoleonskake (fra Bristol cafe)
- kremboller med sjokoladetrekk
- Bug
- Mormoren til Rebeckas "mormorprim"
- surmelk og flatbrød
- egg i kopp
June 24, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
hva er egg i kopp?
ReplyDeletehard/bløtkokt egg spist fra kopp?
Litt sånn mellom bløtt og hardt egg i en kopp---
ReplyDeleteah:)
ReplyDeleteMan har vel ikke surmelk på flatbrød? Surmelk har man på kavring. På flatbrød har man havregryn, rosiner og vanlig melk (eller det mange kaller søtmelk).
ReplyDeleteDet er vel allment kjent. i alle fall der jeg kommer fra...
Surmelk på flatbrød? Det blir jo som å hevde at man skal ha kanelen på grøten *før* sukkeret.
mormorprim =)
ReplyDelete